Vissza AirRide

Az AirRide az autók szerelmeseinek készült. Álló helyzetben bármikor lehetővé teszi, hogy a jármű hasmagasságát állítsuk. Az, hogy az adott járműbe milyen AirRide kerül (mennyire ültethető), csakis a járműtől függ. Egy ilyen rendszer beépítéséhez fel kell keresnünk a tuningműhelyet.

A műhely a festékszóró jelölés alatt érhető el a térképen.

A jelöléshez érve egy zöld markert láthatunk, amelybe bele kell állnunk a járművünkkel, majd ‘E’ betű lenyomására megérkezünk a műhely belsejébe.

A teljesítmény fülön belül megtalálhatjuk az AirRide tuningot, amelyet helyben be is szereltethetünk a járművünkbe, azután pedig már rendelkezésünkre áll és használható.

(A megjelenő felület nyilakkal és egérrel is navigálható. Megerősítéshez ‘ENTER’ lenyomása szükséges, visszalépéshez ‘BACKSPACE’ billentyű.)

Egy bizonyos összeg fejében megvásárolható a fejlesztés. A beszereléshez megerősítés szükséges, illetve bármikor visszaállíthatjuk az eredeti felfüggesztésünket.

A jármű felfüggesztését ezen a felületen tudjuk szabályozni, a gombokra kattintva lefelé és felfelé állíthatjuk a magasságot, illetve láthatjuk az aktuális szintet.

(A felület áthelyezhető, alapértelmezetten az ‘F2’ gomb lenyomására jelenik meg, AirRide funkcióval felszerelt járműben ülve)