Vissza Bankrendszer

Pénzünk elhelyezésére – néhány szélsőséges esettől eltekintve – nem igazán létezik biztonságosabb hely, mint a bank. Szerencsére a bank rengeteg kényelmi funkciót biztosít a játékosok számára, amely meglehetősen ösztönző lehet bankszámla nyitására.

Ha pénzügyeidet szeretnéd intézni, akkor a sötétzöld ‘$’ jelzést kell megkeresni a térképen.

Amennyiben ATM-et keresel, ahol hozzáférhetsz a számládhoz, úgy a világoszöld ‘$’ jelzést kell keresned a térképen.

Ha még nem rendelkezel számlával, vagy esetleg újat szeretnél létrehozni, akkor a mellékelt felület fogad. Itt elérheted a legfontosabb információkat, valamint nyithatsz egy új számlát.

A létrehozás fülre kattintva meg kell adnod a bankszámlád nevét, és a létrehozásra kattintva a rendszer megnyitja a számládat, amit rögtön használatba is vehetsz. A számlanyitásnak a létrehozott számláktól függően van egy költsége, melyet a rendszer közöl a létrehozás előtt.

(Az ár változhat)

Az áttekintésnél követhető a számládon történt pénzmozgás, láthatod az egyenlegedet, illetve a legutóbbi tranzakciókat is.

A számlatörténet fülön részletesen láthatod a számla eseményeit, ellenőrizheted a számládon történt összes pénzmozgást. Itt megnézheted pontosan, hogy kitől, mennyit, és mikor kaptál, vagy esetleg kinek adtál pénzt, hol fizettél a bankkártyád segítségével.

A tranzakcióknál tudsz a számládra pénzt befizetni, illetve onnan kifizetéseket végezni. A lenti gombok pedig amolyan kényelmi funkciót látnak el, a pénzed bizonyos százalékát egy kattintással behelyezheted a szürke mezőbe.

A bankszámládról tudsz másoknak utalni, ha a ‘Címzett’ helyére beírod a játékos bankszámlájának számlaszámát, illetve az ‘Összeg’ részhez az átutalni kívánt pénzmennyiséget, akkor ezután csak annyi a dolgod, hogy az átutalás gombra kattintva végrehajtsd a tranzakciót.

Lehetőség van arra, hogy a saját számládhoz más játékosokat is hozzáadj, és együtt használjátok az adott fiókot. Erre a ‘Felhasználók’ fülnél a ‘Hozzáadás’ gombra kattintva van lehetőséged.

Mindössze annyi a feladatod, hogy a fenti szürke mezőbe beírd a hozzáadni kívánt játékos aktuális ID-jét, és beállítsd a jogosultságait.

Végül, de nem utolsó sorban következik a számlák közötti váltás lehetősége. Válthatsz a számlák között, amelyekhez hozzáférsz, illetve itt állíthatod be az elsődleges bankszámládat is.

A nyílra kattintva válthatsz át más számlákra.

A ház ikonra kattintva állíthatod be az adott számlát elsődleges bankszámlaként.