Vissza Bizniszrendszer

Egy nagyvárosban mindig igény van a közösségi helyekre, vagy olyan létesítményekre, ahol az eladó és a vevő – akár átvitt értelemben – találkozhatnak. Erre nyújt lehetőséget a szerveren a biznisz.

Aki rendelkezik kulccsal az ingatlanhoz, az a /business parancsot beírva kezelheti a beállításokat.

A fenti panelen az ‘Esemény nyitás’ gombra kattintva megadható az esemény címe.

Egy telefonos applikáció segítségével megtekinthetőek a nyitott események, ahol az itt megadott cím fog megjelenni.

A telefonos alkalmazás listájában az összes folyamatban lévő esemény megtekinthető bárki számára.

Itt kiválasztva a megfelelő eseményt, láthatjuk annak adatait. Továbbá használható a térkép alapú integrációs szolgáltatás, amelynek segítségével megjelölhető a helyszín.

Az esemény publikus hirdetésére is van lehetőség. A /businessad parancs segítségével fél óránként olyan üzenetet írhatunk, amely minden olyan ember számára megjelenik a chatben, aki engedélyezte a Dashboard felületen a biznisz hirdetések megjelenítését.

A megjelenő üzenet a /businessad parancs használata után.

Az interioron belül továbbá lehetőség van olyan üzenetet írni, amely minden bent tartózkodó ember számára megjelenik a chatben. Erre a /int parancs használatával van lehetőség. Természetesen erre a parancsra nem vonatkoznak megkötések a használatának periódusát illetően.

A megjelenő üzenet a /int parancs használata után.

Az élmény fokozásának érdekében pedig zenelejátszásra is van lehetőség. A /setmusic parancs után megadott rádió stream URL segítségével (például egy youtube link nem játszható le) beállítható a lejátszás. A /setmusic off parancs pedig leállítja az aktuális lejátszást.

A kiadott parancsok megfelelő visszajelzése.

A bizniszrendszer használata tehát kötetlen, magánszemélyek és frakciók által egyaránt hozzáférhető, csupán egy biznisz interiorra és az ahhoz tartozó kulcsra van szükség a menedzseléshez.