Vissza Discord segítségnyújtás

Fontos számunkra, hogy minden játékos a lehető leghamarabb segítségnyújtásban részesülhessen, amennyiben valamilyen problémába ütközik. Kialakulhat olyan helyzet, amikor valamilyen oknál fogva a játékos nem tud közvetlen segítséghez folyamodni a szerveren. Persze a hivatalos felületeken bármikor megkereshet egy illetékest, de ez is több időbe tarthat annál, mintha minden illetékest azonnal értesítene.

A játék felfüggesztése nélkül, a játékon belül a /dhelp parancs után írt üzenet (chat ablakban) egy Discord csevegőablakot nyit meg a szerver adminisztrátorainak számára, ahol megkapják az adott játékos fontosabb adatait és természetesen az üzenetet, amit küldött. Egyszerre több üzenet küldésére is lehetőség van, ugyanis egy hosszabb probléma esetén minden, a fent megemlített paranccsal elküldött üzenet meg fog érkezni a Discord szobába.

(Ha valamilyen probléma merült fel, akkor arról értesítést kapsz a chat ablakban)

Előfordulhatnak olyan esetek is, amikor egy általános kérdéssel szeretnénk adminisztrátorhoz fordulni (tehát nem feltétlen online adminisztrátort kell keresnünk), vagy esetleg tisztában vagyunk vele, hogy az elérhető adminisztrátorok közül senki sem tud segíteni a problémánkon. Ilyenkor nagyon jó megoldást biztosíthat egy Discordra továbbított üzenet.

A választ a játékon belül fogjuk megkapni, kivéve abban az esetben, ha már nem vagyunk elérhetőek a játékban. Ilyenkor Discord privát üzenetben kapjuk a problémánkkal kapcsolatos választ.

Na persze kedves Paddy ennél sokkal többet tud tenni a problémánk megoldásának érdekében, főleg, ha az időbélyegen látszik, hogy ezt nem is a felmerülő hibára szánta válaszul.

A korábbi segítségkéréseket, üzenetváltásokat lehetőségünk van megtekinteni a szerveren, /dhelps paranccsal egy listában. Itt megjelennek a kommunikáció legfontosabb elemei, mint a dátum, maga az üzenet, az üzenet küldője és az értesítés módja.

Ahogyan az a fenti képen is látszik, egy alkalommal Discordon keresztül történt az értesítés, tehát az OctansV egyik robotja továbbította az üzenetet, ahol szintén megtekinthetőek a korábbi üzenetváltások is, továbbá egyéb releváns adat.

Bízunk benne, hogy minden alkalommal rendelkezésetekre áll majd valaki közvetlen, aki segíthet, de ne restelljetek megkeresni minket ezen funkció segítéségével, hiszen mindig szeretnénk biztosítani nektek a gördülékeny, hibamentes játékmenetet.

FIGYELMEZTETÉS: Kérünk benneteket, hogy a Discord segítségnyújtást rendeltetésnek megfelelően használjátok. Azaz ne árasszátok el üzenetekkel a szobát csak azért, mert nem éritek el azt, akit szeretnétek. Illetőleg ne alkalmazzátok olyan esetekre, amelyekre más protokoll van fenntartva. Remek példa erre, ha egy fórumos igénylés/kérelem helyett itt próbálkoztok annak megírásával.