Vissza Droglabor

A droglaborban állíthatóak elő a különböző kábítószerek, a labor az illegális frakciók tagjainak számára elérhető. Amint rendelkezik a frakció ilyen helyiséggel, illetve megfelelő alapanyagokkal, hozzá lehet kezdeni a kotyvasztáshoz. A laboron belül egy zöld marker jelzi, hogy hol lehet hozzáférni az eszközökhöz. (A felület megnyitása ‘E’ betűvel történik)

Eleinte egy üres főzőpoharat kapunk, valamint egy égőt, ahol a kémcsőbe helyezett alapanyagokat feldolgozhatjuk. De óvatosan az alapanyagokkal, mert amit egyszer a főzőpohárba töltöttünk, az már csak végtermékként távozik onnan.

Az alapanyagok csak akkor jelennek meg, ha az inventory-ba van olyan, amely felhasználható drog előállításához.

Ha a főzőpohárban elhelyeztünk bizonyos mennyiségű alapanyagot, akkor máris elkezdhetjük az előállítást. Persze mindez nem olyan egyszerű egy zöldfülűnek, kell hát hozzá némi tapasztalat. Amíg a pohár meg nem telik, addig olyan alapanyagot olyan mennyiségben lehet beletölteni, ahogyan azt a kísérletező szeretné. Ráadásul az égést is bármikor lehet befolyásolni egy kapcsoló segítségével.

A főzés végén keletkezik egy végtermék, amelynek a minőségét tesztkazettával lehetséges ellenőrizni. Az adott végtermék 11 fajta lehet, amelyből csupán 1 tökéletes, az összes többi esetben valami hasonló anyag keletkezik, azonban a hatás eltér. Egyértelműen minél inkább eltér egy készítmény a helyes recepttől, annál rosszabb minőségű drogot kapunk eredményül.

Az ellenőrizni kívánt drogot húzzuk a tesztkazettára az inventory menüben, majd ha ez megtörtént, akkor várnunk kell egy kicsit az eredményre, ezt jelzi a csík.

Ha türelmesen kivártuk a tesztet, akkor láthatjuk is a kábítószer pontos minőségét.

A drog felhasználása (jobb klikk az itemre) valamilyen látványos hatást eredményez a használón, amely bizonyos idő után érzékelhető és bizonyos ideig tarthat, annak megfelelően, hogy milyen készítményt fogyasztottunk és az mennyire volt erős.