Vissza Facefinder

Úgy gondoltuk, hogy a játékélményhez rengeteget hozzáadna egy olyan karaktereink közösségi médiáját imitáló felület, melyet nem csak kizárólag ingame tudunk használni. Ebből kifolyólag vezettük be a Facefinder nevű alkalmazást, melyet a böngésződből is el tudsz elérni.

A következő link megnyitásával navigálhatsz az említett oldalra: https://face.octans.hu.
Ingame pedig telefonodon tudod megnyitni:

A Facefinder ikonja
A Facefinder telefonról

Regisztráció során egy érvényes email címet kell megadnod annak érdekében, hogy ha bejelentkezési adataidat elfelejted, tudj emlékeztetőt kérni. A további adatok viszont a karakteredre vonatkoznak, tehát annak keresztnevét, és vezetéknevét kell használnod.

A regisztrációt követően már meg is kezdheted karaktered Facefinder oldalát adatokkal és tartalommal megtölteni. Fontos, hogy mind az alkalmazást, mind az itt található információkat InCharacter kell kezelni, így karakterhűnek kell maradnod minden esetben ezen a felületen is.

Regisztráció a Facefinderre, karakterünk adatainak megadása

A Facefinder lehetőséget ad karaktered profiljának elkészítésén felül többek között képek feltöltésére, üzenetek írására, illetve fogadására, csoportok, események és még sok más létrehozására. Oldalakat tudsz követni, barátokat tudsz szerezni, de még gondolataidat is megoszthatod üzenőfaladon, melyet ismerőseid is láthatnak. Történetet tölthetsz fel gondolat, kép, illetve videó formájában, mely csak bizonyos ideig lesz elérhető. Kifejezheted tetszésed vagy akár kommentelhetsz is barátaid állapotához. Találkozhatsz híreségekkel, akiknek profilján ezt egy kék pipával jelölünk.