Vissza Fegyverrendelés

Az illegális rendszereink közül az egyik legfontosabb és legtöbbet használt rendszerünk a fegyverrendelés. Szerettük volna ezt úgy megvalósítani, hogy egyszerre kihívás és izgalom is legyen a folyamatban. A választásunk a fegyverhajóra esett. Na de lássuk is, hogy hogyan történik ez a művelet.

Ezt a rendszert csak és kizárólag illegális frakció (azon belül maffia vagy gang) tagjaként tudod használni. Elsősorban kettő tárggyal kell rendelkezz: ezek a mobiltelefon, és a GSM Modifier. A telefont bármelyik boltban be tudod szerezni, az utóbbit pedig csak és kizárólag kereskedőtől tudod megvenni, akitől még ezen felül egy telefonszámot kell megvásárolnod. Azt, hogy a kereskedőt hol találod, neked kell kiderítened. Biztonsága érdekében időközönként változtatni szokta helyzetét.

A következő lépés a GSM Modifier használata. Ennek a tárgynak a segítségével a környezetedben levő telefon- és rádióforgalmazást tudod zavarni. A GSM Modifier mellett te, illetve a közelben levők sem tudnak SMS-t küldeni/fogadni, továbbá más telefonszámot hívni, csak a csempészét. Fontos, hogy ez az eszköz csak egy napig működik, utána már nem tudod használni. Enélkül a csempésszel nem tudod felvenni a kapcsolatot. Amint bekapcsoltad, telefonod segítségével a kapott telefonszámot fel tudod hívni.

A csempész minden instrukciót a tudtodra ad. Fontos, hogy az utasításait pontosan kövesd, hagyd végig mondani, amit szeretne, különben hamar elfogy a türelme, és rádcsapja a telefont. Ajánlatokat ad számodra, melyek közül választhatsz. Dönthetsz úgy, hogy mindet szeretnéd megvásárolni, azonban ez nem kötelező.

Miután leadtad rendelésed, a csempész egy számlaszámot ad neked, amelyre el kell utalnod a megadott mennyiségű bitcoint. Ezt a csevegőre kiírva láthatod.
Ha ez megtörtént, a megadott pozícióra kell menned, melyet a térképen jelölve látsz. Ott tudod átvenni adott időn belül a rendelt árut. Miután a fegyverhajó megérkezett, 10 perced van a kipakolásra majd a hajó elhagyására. A rendelt árut széfekben találod meg. Amint végeztél és letelt az idő, a fegyverhajó elhagyja a partokat. Fontos, hogy időben hagyd el a hajót, máskülönben messziről kell visszaúsznod.