Vissza Hasznos parancsok

A szerveren rengeteg parancs elérhető a játékosok számára, ezeket pedig nem mindig egyszerű észben tartani. Persze a legfontosabbakat hamar megjegyzi az ember, de a ritkábban használtakat nem feltétlen. Ezért is szedtük össze az összes hasznos parancsot egy listában, ahol elérhető maga a parancs, a típusa, valamint egy rövid leírás arról, hogy mi a parancs funkciója.

A következő listát a /cmds parancs beírásával hozhatjátok elő a szerveren. A listában tudtok különböző feltételek alapján keresni, így könnyebben megtalálhatjátok az aktuálisan keresett parancsot.

Ezen parancsok mindegyikét a csevegő ablakba kell beírni ‘/’ jel után, vagy esetleg a konzolba, ekkor pedig a ‘/’ jel használata nélkül. A listázott parancsok közül nem feltétlen elérhető mindegyik a játékos számára, itt az összes, játékosok által valamilyen közegben használható parancs látható, függetlenül attól, hogy az adott játékos használhatja-e azt.

Vannak olyan parancsok, amelyeknek további paraméterei vannak, ha csak a parancs nevét írjuk be a csevegőbe, annak paraméterei nélkül, akkor a csevegőben látni fogjuk a parancs lehetséges használatát (pl. /melow [szöveg]).