Vissza Inventory

Aktuálisan a karakterünknél lévő tárgyak, eszközök, ételek, italok és egyéb dolgok az inventory menüjében találhatók meg. Ezen belül külön kategóriát élveznek a kulcsok, valamint a ruházkodás elemei, a könnyebb átláthatóság érdekében. Az általános fülön pedig van néhány dedikált férőhely is, a megfelelő indikátorral, mely egyértelműsíti a kiemelt férőhely szerepét.

Az inventory alapértelmezetten az [I] gomb lenyomásával nyitható meg.

A karakterünknél egyszerre több fegyver is lehet, azonban a képen látható típusokból egyszerre csak egyet vehet elő, pontosan azt, amelyik a megfelelő ikonnal jelzett férőhelyen van.

Ahhoz, hogy megváltoztathassuk a fent említett beállítást, egy használatban lévő fegyvert először valamilyen más tárolóba kell helyeznünk (például egy kocsi csomagtartójába), majd a használni kívánt fegyvert a helyére húzni.

A felülethez tartozik még egy gyorsmenü is, ahová lehetőség van néhány tárgyat helyezni. Ezen elemek használatához nincs szükség az inventory megnyitására, csupán a hozzárendelt számot kell megnyomnunk a billentyűzetünk alfanumerikus részén (1 – 6).

A Ruhák fülre kattintva megtekintheted a birtokodban lévő ruhadarabokat.

A tárhelyen belül baloldalt, az emberalaknál tudod a ruháidat fel-, illetve levenni.

Érdemes a gyakran használt öltözékeket elmenteni.

Az outfitek segítéségével előre összeállíthatsz öltözékeket, ezután könnyedén váltogathatsz közöttük, anélkül, hogy egyesével kellene minden ruhadarabot cserélned.

A mentéshez kattints a kék ikonra, majd az [1;2;3;4] számok közül arra, amelyikre menteni szeretnéd az adott megjelenést.

Ha törölni szeretnél egy szettet, akkor kattints a piros kuka ikonra, majd az [1;2;3;4] számok közül arra, amelyiket törölni szeretnéd.

Természetesen egy előre beállított megjelenés csakis akkor fog betöltődni, ha a hozzárendelt ruhadarabok mindegyike hiánytalanul nálunk van.

A “kulcsok” fülre kattintva láthatók a karakternél lévő kulcsok. Előfordulhat, hogy valaminek a hozzáféréséhez nincs szükségünk kulcsra (például saját frakciónk járműve), ekkor a kulcs nem fog megjelenni itt.

Az inventory rendszerhez tartozik még a tárgyfelmutatás is. A megfelelő ikonra húzva egy elemet, a környező játékosok látni fogják azt vizuálisan.

Megtalálható még a fegyverkezelés is itt, ahol az adott fegyverre szerelhető kiegészítőket tekinthetjük át. Felszerelhetjük őket a fegyverre, leszerelhetjük őket a fegyverről, valamint megtekinthetjük az állapotukat.

A fegyverre szerelhető kiegészítők egy külön panelen jelennek meg. Az állapotukat százalékos értékben láthatjuk. A kiegészítő használat közben veszít az állapotából, valamint akkor is, ha leszereljük a fegyverünkről.

(Bal oldalt az elérhető-, jobb oldalt a felszerelhető kiegészítő)