Vissza Jármű lefoglalás

Gyakran előfordulhat, hogy valamilyen okból kifolyólag egy bizonyos járművet lefoglalnak a hatósági személyek, és egy központi helyszínre viszik lerakatba. Amennyiben ez velünk is megtörténne, akkor nincs más dolgunk, mint felkeresni az illetékes hatóság garázsát.

A lefoglalt járművek garázsát az itt megjelenő ikon jelzi a térképen.

A járművek szállításához megfelelő trélerre van szükség, a ‘Flatbed’ pedig rendelkezik a szükséges felszereltséggel ehhez. Megfelelő pozícióban állva az elszállítani kívánt járműhöz felhelyezhető a kocsi a platóra.

A kocsira jobb egérgombbal kattintva, a megjelenő körmenün a ‘Vontatóra helyezés’ opciót kell kiválasztanunk ahhoz, hogy elérjük a kívánt eredményt. Amint a teljesítménymutató végigfutott az interakciót követően, a jármű felkerül a flatbedre.

A kocsi egyértelműen lehetőségünk van leengedni is, ha már egyszer felhelyeztük a trélerre. Ezt egyszerűen meg lehet tenni ha a fent lévő kocsira jobb egérgombbal kattintunk, és a megjelenő körmenüben a ‘Jármű leengedése’ opciót választjuk.

Amikor van kocsi fent, akkor a ‘Q’ betű segítségével előhozható a rakodósegéd, ez megmutatja, hogy hova fog kerülni a jármű a levétel után.

Lerakni természetesen akkor lehetséges, ha ez a jelzés zöld, illetve a megfelelő helyen lerakva a kocsit, az bekerül a lefoglalt járművek tárházába.

A lefoglalt jármű tulajdonosa némi pénz ellenében kiválthatja azt, ehhez nem kell mást tenni, mint ‘E’ betű segítségével interakcióba lépni a telephelyen lévő NPC-vel.

A kiválasztott járművet az ‘ENTER’ lenyomásával megerősíthetjük. Ilyenkor a telephely munkásai a járművet a garázsból a parkolóba fogják vinni, így a tulajdonosa szabadon távozhat vele. A jármű kiválasztása után lehetőség van kifizetni a kiszabott díjat, de el is lehet utasítani.

Összegezve tehát, ha abba a kellemetlen helyzetbe kerülnénk, hogy hirtelen nem ott találjuk a járművünket, ahol hagytuk, akkor megtörténhet, hogy a hatóság áldozatává vált.