Vissza Járműszalon

Amikor úgy döntenél, hogy szükséged van egy vadonatúj közlekedési eszközre, akkor mindenképpen érdemes felkeresned a város valamely szalonját, ahol kedvedre válogathatsz a kerékpárok, motorkerékpárok, személygépjárművek és még akár a kamionok bőséges kínálatából, attól függően, hogy éppen melyik szalonban jársz.

A vásárlásnak két előfeltétele lehet. Az egyik a jogosítvány (ez nem minden járműre vonatkozik), a másik pedig a szabad járműhely. Alapvetően minden játékos rendelkezik két hellyel, tehát alapértelmezetten ennyi az egy játékos nevére írható járművek felső korlátja, függetlenül attól, hogy a vásárlásra milyen módon kerül sor. Természetesen van lehetőség ezen korlát növelésére, 500 prémium pont ellenében eggyel bővíthető a férőhely.

Amennyiben a fent említett feltételek teljesülnek, úgy a kereskedés kínálatából szabadon vásárolhatunk.

Adott járműszalont a térképen egy sárga, a kínálatnak megfelelő ikon jelöl.

A kereskedésbe érve bele kell állnunk a megfelelő jelzésbe, majd ‘E’ betű lenyomására elérhetjük a kínálatot.

(Ez autószalonban egy autó ikon)

A kereskedésben minden elérhető jármű azonnal megjelenik, azonban lehetőségünk van szűrésre.

Természetesen egyszerre több szempont is beállítható, a rendszer pedig összeállítja nekünk az elérhető járművek listáját, amelyek megfelelnek a szűrési feltételeknek.

A listán egyszerűen végigmehetünk a nyilak (balra-jobbra) segítségével, de közvetlen ki is választhatunk belőle, ha megnyitjuk a listát.

Az adott beállításoknak megfelelően a képernyő tetején láthatjuk, hogy hány járművet tudunk megtekinteni.

Egy adott járműnek megtekinthetők a specifikációi, ára, elérhetősége, valamint beállítható az elsődleges- és másodlagos szín a vásárlás előtt. Minden jármű megvásárolható dollárért, illetve legtöbbjük prémium pontért is, de dollárért csak abban az esetben, ha az adott típusból még nem lett megvásárolva az összes. Limitált elérhetőség azonban nincs minden egyes jármű esetében.

A fenti példában a jármű megvásárolható meg prémium pont ellenében, vagy dollárért. Ilyenkor természetesen eldönthetjük, hogy melyiket választjuk. Viszont dollár esetén fizethetünk bankszámláról vagy esetleg készpénzben.

Fizetés után pedig azonnal a rendelkezésünkre áll a kocsi, csupán ki kell sétálnunk a kereskedés elé, majd lekérni a megvásárolt járművet. A dashboardon megtekinthető lesz az új jármű, egy kulcs kerül hozzá az inventoryba és 30 napra automatikusan be lesz jelentve.

(Természetesen megvásárolt autót a kocsi ikonnál kell lekérni, motort a motornál és így tovább)

Ha esetleg előfordulna, hogy egyszerre több olyan tulajdonnal is rendelkezel, amit még nem kértél le, akkor természetesen ezekhez később is hozzáférhetsz.