Vissza Metró

A metró nagyszerű lehetőséget biztosít a közlekedésre a városon belül. Használata teljesen ingyenes, és a közlekedésre mindig van lehetőség, bármelyik megállóból bármelyik irányba. A metrómegállókat egy kék M betű jelzi a térképen.

Ahogyan azt a mellékelt ábra is jelzi, a metróra való felszállás az ‘E’ betű megnyomásával történik. A sikeres felszálláshoz 5 másodpercig a marker közvetlen közelében szükséges tartózkodni.

Az utazás során láthatjuk, hogy melyik lesz a következő megálló. A megállók pontos sorrendje név szerint, egy haladási irányt tekintve: LSIA Terminal 4 -> LSIA Parking -> Puerto del Sol -> Strawberry Ave -> Burton -> Portola Drive -> Del Perro -> Little Seoul -> Pillbox South -> Davis. Természetesen visszafelé megkapjuk a másik útvonalat. Indulás előtt érdemes lehet ellenőrizni, hogy pontosan hová is tartunk, hiszen senki sem akar elveszni és rossz helyen leszállni. Azonban, ha kellemetlenség történne, akkor sincs semmi ok az aggodalomra, hiszen a következő szerelvény azonnal a rendelkezésünkre áll.

A leszállásra nincs sok időnk, ugyanis a szerelvénynek haladnia kell, ezért legyünk résen, ha szeretnénk leszállni a megállás után, már korábban lépjünk közelebb az egyik ajtóhoz, a megfelelő oldalon. A leszállásra nem kell várakoznunk, elsőbbséget élvezünk a felszállókkal szemben. A leszállás szintén az ‘E’ betű megnyomására történik.

Az utazás külön dimenzióban történik, ezért nincs lehetőség valaki mással utazni a közvetlen közelünkben, de természetesen ugyanabban az időben utazhatunk ugyanabba a megállóba valaki mással, csupán a leszállás után fogunk találkozni az illetővel.