Vissza Notesz

Az ember gyakran felejt el dolgokat, ilyenkor nem árt, ha van kéznél egy notesz, amelybe bátran lejegyzetelheti dolgait, legyen az egy hosszabb bevásárlólista, valakiről egy személyleírás, egy autó típusának, színének, rendszámának lejegyzetelése, vagy csak egész egyszerűen vezethetünk benne egy naplót is a mindennapjainkról. A szerveren lehetőséged van vásárolni noteszt, amelyet a fent leírt célokra is felhasználhatsz bátran.


Notesz
(A notesz ára nem valós, tesztszerveren készült a kép.)

A legelső dolgod, hogy hozzáférhess te is egy noteszhez, az az, hogy keresel egy boltot, ahol a képen látható notesz megtalálható, majd vásárolsz magadnak egyet.


Notesz az inventoryban

A vásárlás után, az inventory-t megnyitva megtalálható lesz számodra a notesz, amelyre ha jobb egérrel kattintasz, megjelenik a képernyő közepén a notesz borítója.


Ahogy rákattintottunk jobb egérrel a noteszre, megjelent a képernyő közepén a borítója.
Jobb felül, a kis fehér négyzetre, és ceruzára kattintva szerkeszthetjük az adott oldalt, ezesetben címet adhatunk a noteszünknek.

A cím megadása után, jobb felül, a fehér floppy ikonra kattintva menthetjük el az adott oldalra írt szöveget, esetünkben a notesz címét.

Sikeres mentés után lehetőségünk van lapozni a noteszt, ilyenkor rá kell vinnünk az egeret a noteszre, és a lapozáshoz kattintanunk kell. (A lapozhatóságot jelzi a notesz jobb szélén található fehér, függőleges vonal.)

Amennyiben lapoztunk, szemünk elé tárul a notesz két oldala, amelyet ugyanúgy, mint a címet, itt is a jobb felül megtalálható, kis négyzettel és ceruzával tudunk szerkeszteni, valamint a floppy ikonnal menteni.

A képen is látszik, lehetőségünk van a notesz mindkét oldalát teleírni, a játékosok fantáziájára van bízva az, hogy mégis ki, milyen célra szeretné használni a saját kis noteszét a jövőben.