Vissza Ruhabolt, öltözködés

Amennyiben szeretnél a karaktered megjelenésén változtatni, vagy egyszerűen csak be szeretnél vásárolni a ruhaboltban esetleg későbbi alkalmakra, akkor ezt a helyet keresed.

A ruhaboltot a térképen egy fekete póló ikon jelzi.

A ruhákat a zöld jelzésbe sétálva, az [E] gomb lenyomásával tekintheted meg.

A ruhaboltba lépve először kategóriát kell választanunk, ezután böngészhetjük az adott kategóriához tartozó ruhadarabokat.

Amint beléptél egy adott kategóriába, kiválaszthatod, hogy milyen ruhatípust szeretnél vásárolni, és utána néhány csúszkát fogsz látni, a kategóriától függően.

A felső az alap ruhatípushoz rendelt ruhadarabokat fogja mutatni. A textúra pedig az azokhoz a ruhákhoz tartozó ugyanolyan típusú, de más fazonú megfelelőjüket.

Az undershirt, azoknál a ruhadaraboknál alkalmazható, melyeknél kilátszódhat az eredeti ruha alól valamilyen formában egy másik öltözék.

A textúra szintén ezeknek a kellékeknek a színét, illetve mintázatát változtatja.


A torzó pedig a ruhához tartozó kellékeket jelenti.

A textúra változtatásával pedig – ahogyan a többi esetben is – a mintázatot lehet cserélni.

Amennyiben találtunk egy számunkra megfelelő ruhadarabot, akkor nincs más dolgunk, mint elnevezni a ruhadarabot (abból a célból, hogy könnyebben azonosíthassuk a többi ruha item között), majd rányomjunk a ‘Vásárlás gombra’. A ruha árak természetesen különböznek, de minden esetben kiírja a rendszer, hogy az aktuális ruhadarab mennyibe kerül.