Vissza Szerelődoboz

Manapság rengetegen közlekednek járművekkel, és sajnálatos módon vannak olyan balszerencsés esetek, amikor valami elromlik szeretett közlekedési eszközünkben, ilyenkor pedig elhatározzuk magunkat arra, hogy szerelőhöz vigyük.

A szerelőműhelyeket a csavarkulcs ikonnál találhatjuk a térképen, ez mindig a nyitott műhelyeket jelzi.

A szerelődoboz tartalmaz minden szükséges eszközt a szerelő számára. Legitimitást a városvezetés biztosít a szerelőállás kialakítására.

Az állapot jelzi, hogy a szerelőknek hány szerelésre van még lehetőségük az adott ládával. (Persze nem számszerűsítve)

A ládára kattintva két lehetőségünk van, kezelhetjük a hozzáférési jogokat, valamint kinyithatjuk és bezárhatjuk a műhelyet.

A jogosultságoknál láthatjuk azon emberek listáját, akik számára elérhető a szerelőláda. Egy felhasználót bármikor könnyedén törölhetünk a neve mellett található ‘x’ gombra kattintva.

A hozzáadás fülön pedig játékos azonosító (ID) alapján hozzárendelhetünk bárkit a felhasználói listához.

(A játékosnak természetesen elérhetőnek kell lennie)

A szerelőnek szüksége van a munkaeszközeire, valamint alkatrészekre a járművek kipofozásához. Ezt testesíti meg a csavarkulcs, valamint az alkatrész item. Mindkettő elem beszerezhető egy bizonyos összegért.

A csavarkulccsal van lehetőségünk megszerelni (jobb klikk az itemre) a közelünkben lévő járművet. Ilyenkor látni fogjuk a jármű típusát, valamint azt is, hogy mennyi alkatrészre van szükségünk a szereléshez.

A megerősítést követően, egy minijátékot kell teljesítenie a szerelőnek, hogy a szerelés sikeresen befejeződhessen. Itt a nyilak fel-le váltakozó sorrendjét kell a billentyűzeten leütni a zöld jelzésnek megfelelően. Amennyiben a sorrend nem helyes, úgy a folyamat kissé visszaesik.

Előfordulhat azonban, hogy ugyan a szerelő mindent megtett az autó megjavításáért, de valahol hibát vétett a szerelés során. A kezdő szerelőnek sok tapasztalatra van szüksége, hogy egyre sikeresebb lehessen a munkájában. A tapasztalt szerelők már kevésbé hajlamosak arra, hogy valami félresikerüljön.

A sikeres szerelést pedig egy értesítés kíséri, de természetesen ez látványos változást eredményez az adott jármű esetében is.