Vissza Tetoválás

A szerepjáték színesítése érdekében elengedhetetlennek találtuk a tetoválások létezését a szerveren. Rengeteg karaktert el sem tudunk képzelni ezen kiegészítők nélkül. Na de lássuk, hogy hogy is vannak ezek jelen.

A városban több tetoválószalonnal is találkozhatsz, amelyeknek helyzetét könnyen azonosíthatod a térkép segítségével, csupán a következő ikont kell keresned:

Egy tetoválószalonban kettő darab CP-vel találkozhatsz. Az egyik, amelyben a tetoválásokat karaktered testére tudod felhelyezni, a másik pedig ezen kiegészítők eltávolítására használható.

A „tetoválószalon” feliratú CP-be lépve, az „E” gomb lenyomásával tudod megkezdeni a tetoválások felhelyezését. Testrészek szerint, külön-külön csoportosítva láthatod a tetoválásokat. A rendszer automatikusan állítja a tetoválások elhelyezkedésétől függően a kameraállást, hogy ne egyesével kelljen keresgetned manuálisan.

A nyilak vagy akár az egered, illetve enter segítségével navigálhatsz a felugró panelen. A monitorod jobb oldalán láthatod, hogy melyik tetoválásokat választottad ki. Ezeket az „X” segítségével bármikor kitörölheted virtuális kosaradból.

Amint kiválasztottad, hogy melyik tetoválásokat szeretnéd karaktereden a továbbiakban látni, a „Fizetés” pontra kattintva meg is tudod azokat vásárolni.

A tetoválószalonokban lehetőséged nyílik a tetoválásaid eltávolítására is. A CP-be lépve megnyílik egy panel, melyen láthatod azon testrészeit felsorolva karakterednek, amelyeken található tetoválás. Ahhoz, hogy adott testrészről el tudd távolítani, ki kell jelölnöd az ikonját, majd az eltávolítás gombra kell kattintanod.