Vissza Tuningrendszer

A járműveken végezhető módosításokat a tuningoló műhely teszi lehetővé a szerveren. Járművektől függően számos módosítás elérhető. A módosítás mellett azonban szerelésre is lehetőség van, amennyiben éppen nincs elérhető szerelőműhely.

A tuningolót a térképen egy fekete festékszóró ikon jelezi.

A műhelybe való belépéshez be kell állnod a zöld jelzésbe, és az [E] gomb lenyomásával juthatsz be.


Két fő kategória található itt, a teljesítmény és az optika, ezeken belül pedig további alkategóriák érhetőek el. Időnként pedig a szereltetés is megjelenik, mint opció. A kategóriák választása az ‘Enter’ gomb lenyomására történik.

A teljesítmény kiválasztásával érhetőek el az adott járműhöz tartozó teljesítmény modifikációk.

Az optika kiválasztásával hozzáférhetőek a jármű megjelenését befolyásoló módosítások.

A szereltetés pedig egyszerűen teljes körű javítást végez a járművünkön, amennyiben erre pillanatnyilag nem elérhető más lehetőség.

Egy adott módosításhoz tartozik egy költség, melynek kifizetését külön meg kell erősíteni, így elkerülve a véletlen módosításokat.

Egy adott változtatáshoz elérhetőek külön típusok, ezeket a balra-jobbra nyilakra kattintva lehet böngészni. Adott lehetőségek között pedig lehetőség van szűrésre, csupán be kell gépelnünk egy adott kulcsszót.

A szereltetésnek szintén meghatározott ára van, amelyet meg kell erősíteni a kifizetés előtt. Amennyiben rendeztük a költséget, úgy a szerelés azonnal megkezdődik és némi időt vesz igénybe.