Vissza Tv rendszer

A szórakoztató elektronika a legtöbb ingatlanban megjelenik, ahol erre biztosítottak lehetőséget. A TV a szerveren is elérhető szórakoztató elem. Az eszközt először be kell szereznünk, erre a legegyszerűbb mód, ha felkeresünk egy elektronikai szaküzletet.

Miután a birtokunkban van egy televízió, az inventory menüben jobb egérgombbal kattintva arra, elkezdhetjük a televízió pozicionálását. Egy TV elhelyezésére csak ingatlanon belül van lehetőség.

A pozíció beállítására a 3 tengely (X, Y, Z) áll rendelkezésünkre. A szerkesztőpanel második opciója pedig a forgástengelyek módosítására ad lehetőséget. A harmadik opció a földre történő lehelyezés, negyedik a mentés és ötödik a kilépés. Kilépés esetén a módosítások nem kerülnek automatikusan mentésre.

A használata igazán egyszerű, sétálj közel hozzá, majd nyomd le az [E] gombot. Ezt egyébként egy felugró ablak is fogja neked jelezni, a bal felső sarokban. Ezután megjelenik egy körmenü, ahol három opció közül választhatsz:

A ‘Felszedés’ segítségével egyszerűen visszahelyezhetjük a tárgyat a karakterünk tárolójába.

A ‘Jogok’ segítségével állíthatjuk be a televízióhoz való hozzáférést. Alapjáraton csak azok az emberek tudják használni a TV-t, akiknek engedélye van hozzá. A tulajdonos, a jogok fülre kattintva adhat hozzá más játékosokat a TV-hez, ezzel engedélyezi nekik a használatát.

A sötétszürke mezőbe beillesztve a kívánt URL címet (pl. YouTube videó), el tudjuk indítani a lejátszást a ‘Kész’ gombra kattintva. A kikapcsolással természetesen leállítjuk a lejátszást. Ezen kívül lehetőségünk van még a hangerő kalibrációjára.