Vissza User Control Panel

A szerveren található felhasználói fiókunk legfontosabb adatait hivatott összegyűjteni ez a kezelőfelület. Az információkon kívül azonban lehetőségünk van felhasználói adataink megváltoztatására is.

Amikor bejelentkezünk az octans.hu weboldalon a szerveren beregisztrált felhasználón akkor az alábbi felület fog fogadni.

Karakter fül

A karakter fül alatt a legfelső sorban megtalálhatóak lesznek a karakterünk alapadatai, mint például a karakterünk neve, prémium egyenlege, illetve a karakteren megtalálható pénzek(bank, készpénz).

A jobb oldalon lévő panelben található meg a karakterünk további adatai, mint a születési helye, ideje. Továbbá itt látjuk, hogy maximum hány autónk lehet. Megtalálható még a frakciónk neve, és az éppen aktuális frakció beosztásunk is.

A bal oldalt látható menü soron találhatóak a felhasználónk adatai.

A bal oldalt látható menü soron találhatóak a felhasználónk adatai.

Ha tovább haladunk a panelek között akkor elérünk a képességek panelhez, amelyen nyomon tudjuk kövezni a karakterünk különböző képeségeinek fejlődését.

A következő és egyben utolsó része a karakter fülnek nem más, mint a műveletek rész, amit két részre tudunk bontani.

Az első ilyen rész a jelszó váltás amit a műveletek fül lenyitásával érünk el. Ha beírtuk a jelenlegi és az új jelszót amit szeretnénk akkor a már csak annyi a dolgunk, hogy a zöld változtatás gombra rányomunk és az email-re kapott linkre rákattintva már az új jelszó lesz érvényben.

A következő menü pont a pedig a serialváltás.

A serialváltás, mint olyan nagyon egyszerűre sikerült. Jelen rendszer szerint csak annyi teendőnk van, hogy rányomunk a zöld “Serialváltás” gombra, majd a levelezésünkre megkapott linkre kattintva eltudjuk fogadni a váltási kérelmünket.

Bank fül

A bank fül megnyitása után az alábbi kép fogad minket ahol ugyanis látjuk az éppen aktív bank számlánkat, illetve a bitcoin tárcáinkat.

Ha lenyitjuk a bankszámlánk, vagy a bitcoin tárcánkat a számlára való kattintással akkor a lent található tranzakciós lista látszik, ahol láthatjuk, hogy mikor milyen kiadásaink, vagy éppen bevételeink voltak. Az alábbi képen egy általános pénzfelvétel és kivétel található, ezeken felül még megjelenik az adott frakciónk fizetése és az egyéb jövedelmek.

Tulajdonok fül

A tulajdonok fül alatt találhatjuk meg a vásárolt/bérelt ingatlanjaink. Az ingatlanokon felül még elérjük az általunk birtokolt járműveket.

Ha rákattintunk valamelyik tulajdonunkra akkor az alábbi lista fog megjelenni számunkra. Az alábbi lista tartalmazza a példánkon egy autónál az összes adatát a gépjárművünknek az alap adatait és az autón található módosítások is megjelennek a listában. Ingatlanoknál is egy hasonlóan informatív panelt kapunk, ahol megtudjuk nézni az adott ingatlan adatait.

Előzmények fül

Elérkeztünk az ucp utolsó füléhez, ami nem más, mint az előzmény fül. Itt találjuk a korábbi adminisztrátoroktól kapott büntetéseinket listában szedve.